Even voorstellen: genomineerde Het UitwijkTeam

Op 18 mei reikt Nieuwe Bezems de Gouden bezems uit. Uit de 34 aanmeldingen zijn er 3 individuen en 3 organisaties en initiatieven genomineerd om kans te maken op de Gouden Bezems die door Rick Brink worden uitgereikt. Een van de nominaties is Het UitwijkTeam. We stellen het initiatief hier aan je voor.

Het UitwijkTeam is een Rotterdamse uitvalsbasis voor zorgverleners die tegen problemen aan lopen bij hulpvragen. Het gaat vaak om lastige casussen waarbij de zorgverleners tegen het systeem en de regels aan lopen. Bij dit soort casussen helpt het UitwijkTeam, dat bestaat uit Uitwijkers, versterkers en vrijwilligers.

Een hulpvraag is nooit hetzelfde en het lukt het UitwijkTeam bijna altijd om bij te dragen aan, of het vinden van de oplossing. Het vervoeren van een gratis bed van Marktplaats, het verzamelen van genoeg verf om een opknapbeurt bij een gezin met 7 kinderen te kunnen laten plaatsvinden,  het doen van een aanvraag bij het Nationaal Fonds Kinderhulp, het doorzetten van een hulpvraag naar een specialistische zorgprofessional, of flink aan de bak met een gemeente ambtenaar om een misser aan de kaak te stellen.

Wil jij bij de uitreiking van de Gouden Bezems zijn?

Vorige
Vorige

Rick Brink reikt Gouden Bezem Awards uit

Volgende
Volgende

Even voorstellen: Genomineerde Rivelino Rigters