Even voorstellen: Genomineerde Rivelino Rigters

Rivelino Rigters is genomineerd voor de Gouden Bezem 2021 die wordt uitgereikt op 18 mei door de Nieuwe Bezem Community. Reikt Rick Brink dit jaar een Gouden Bezem uit aan Rivelino?

Rivelino is rapper, zanger en auteur, gespecialiseerd in het werken met (ex)gedetineerden door middel van rapworkshops, storytelling en talentontwikkeling gericht op het tegengaan van recidive en ontdekken van creatieve talenten voor een succesvolle plek in de maatschappij.

Hij is genomineerd voor de Gouden Bezem, omdat Rivelino een inspiratiebron en rolmodel is voor de kwetsbare jeugd. Als ervaringsdeskundige helpt hij kwetsbare jongeren die dreigen af te glijden. Zijn talenten als rapper en muzikant zijn niet onopgemerkt en hiermee raakt en ondersteunt hij de toekomst van de jongeren voor wie hij het allemaal doet. Rigters is auteur en werkt momenteel aan zijn derde boek Bloedband.

Saxofoniste Candy Dulfer zegt over hem: 'Rivelino Rigters wil jongeren laten zien dat er een weg uit de ellende is, een weg naar een positief en zelfs liefdevol bestaan. Rivelino kan daarin als geen ander een voorbeeld zijn, en ik bewonder hem daarom.'

Wil je bij de uitreiking van de Gouden Bezems zijn?
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor dit evenement via de link www.nieuwebezems.com/evenementen.

Vorige
Vorige

Even voorstellen: genomineerde Het UitwijkTeam

Volgende
Volgende

Even voorstellen: Genomineerde Jolanda van Adrichem